PHYSIS ... natuurlijk op eigen kracht!

Sandra Theunissen, integraal arts

Tarieven sinds 2023



Intake 60 min

Consult 45 min

Advies 20 min

Advies < 10 min

150 euro

105 euro

55 euro

30 euro


Adviezen via email of telefoon worden ook volgens bovenstaande tarieven in rekening gebracht.

U ontvangt een rekening die u kunt indienen bij uw zorgverzekeraar.


Afspraken dienen uiterlijk 48 uur van te voren te worden geannuleerd. De annulering is definitief na ontvangst van een schriftelijke bevestiging.

Zonder tijdige afmelding wordt een consult conform de AVIG-betalingsvoorwaarden volledig in rekening gebracht. 


Vergoedingen

Mijn consulten worden vergoed vanuit de aanvullende verzekering voor alternatieve geneeswijzen. Uw eigen risico wordt hierbij niet aangesproken. Mijn beroepsvereniging, de AVIG, wordt door de meeste verzekeraars geaccepteerd. Onderzoekskosten die via een extern laboratorium worden ingezet (bloed- en ontlastingsonderzoek), worden via het desbetreffende laboratorium bij u in rekening gebracht en in de regel niet vergoed.

De term natuurgeneeskunde wordt door zorgverzekeraars verschillend gezien en gebruikt. Het kan daarom voorkomen, dat bepaalde vakgebieden / prestatiecodes niet worden vergoed door de zorgverzekeraar. Ik gebruik prestatiecode 24005 en 24011. Ik raad u aan contact op te nemen met uw zorgverzekeraar voor de exacte voorwaarden, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.


Certificering

Ik ben aangesloten bij de AVIG, de Artsen Vereniging voor Integrale Geneeskunde. Het lidmaatschap van de AVIG maakt, dat er voldaan moet worden aan de AVIG-kwaliteitseisen en gewerkt moet worden volgens strikte eisen op het gebied van kwaliteit, opleiding, klachtregeling en tuchtrecht. Hiertoe behoort ook, dat ik mij conformeer aan de nieuwe Europese privacywetgeving (AVG). 

E-mailen
Bellen
Map
Info